Qui som i què aportem

“Els temps estan canviant”. Amb aquesta senzilla frase, Bob Dylan, posava de relleu un fet inherent a l’existència humana i a la seva evolució: el canvi.

Tots som conscients de que, avui dia, aquesta frase té més sentit que mai. La nostra societat evoluciona de manera cada vegada més ràpida i imparable, i a les Empreses els costa moltíssim donar resposta puntual i adequada a aquest repte.

Les inèrcies i els hàbits són inevitables, doncs són part de l’ADN de la condició humana, i tanmateix, a les empreses i els seus directius, no se’ls pot demanar que tinguin la capacitat d’evolucionar en paral·lel, perquè prou feina tenen ja en dirigir i intentar portar a bon port la nau.

Nosaltres som els catalitzadors -puntuals, externs i amb visió objectiva- que podem complementar perfectament aquestes mancances: sacsejar inèrcies i trencar hàbits. Però, alhora, podem fer molt més que això. Podem aportar la professionalitat i experiència que a tota empresa li manca en alguna de les seves àrees (cap empresa és perfecta). Podem aportar l’experiència de més de 20 anys en el món de l’empresa. Podem aportar el coneixement de com està evolucionant el món empresarial en els moments actuals (innovació de la Gestió Comercial, Mercats Exteriors, etc.).

I per acabar tan sols un suggeriment: permetin que els hi donem una visió externa i objectiva de la seva empresa i la definició d’un Projecte, d’aquesta manera podran comprovar cóm treballem i el domini que atresorem de l’Univers Empresa. Serà una presa de contacte i de coneixement mutu del que tots en podem sortir beneficiats.

 

Salutacions cordials

Direct & Easy Consulting

Santiago Puig